Badkamer betegelen

De TZS Bouwgroep is specialist in badkamer renovaties. Zij hebben zeer ervaren tegelzetters in dienst die jouw badkamer betegelen met de mooiste tegels.

Badkamer betegelen is een nauwkeurig werk!

Ga jij binnenkort je badkamer vernieuwen houdt er dan rekening mee dat het zetten van tegels een nauwkeurig werkje is wat je niet zomaar even doet. Bij TZS Bouwgroep werken vakmensen met ervaring. Zij zetten je vloer- en wandtegels met de grootste zorg. Zij zorgen ervoor dat de voegen gelijklopen en dat de tegels mooi egaal gelegd worden. Niets is storender dan een vloer die niet vlak ligt en zo het water niet goed weg laat lopen.

Ervaring in badkamer betegelen

De TZS Bouwgroep is gespecialiseerd in badkamer renovaties en verbouwingen. Zij hebben ervaren vakmensen in dienst zoals gecertificeerde tegelzetters. Door de jarenlange ervaring in badkamer renovaties werken zij zeer gestructureerd en netjes. Alle werkzaamheden worden vooraf gepland. De tegelzetters komen vooraf aan de klus je badkamer of toilet opmeten. Hierna kunnen zij goed bepalen hoe zij de tegels op de wand of vloer gaan zetten.

Jij bepaalt!

De vakmannen van TZS Bouwgroep bespreken vooraf de mogelijkheden, de onmogelijkheden en natuurlijk jouw persoonlijke wensen. Jij kiest de soort tegel en de grote. Ook de kleur van de voegen kies jij zelf uit. Hierdoor krijgt jouw nieuwe badkamer de unieke persoonlijkheid die bij jou past.

Welke werkzaamheden verrichtten de tegelzetters van TSZ Bouwgroep?

De tegelzetters van TSZ Bouwgroep verwijderen eerst de oude tegels en voeren deze af. Indien je vloerverwarming wilt in je nieuwe badkamer dan wordt de vloerverwarming door hun aangebracht. De tegelzetter zet daarna de nieuwe tegels en voegt deze. Als laatste wordt het tegelwerk af gewerkt met nette kitranden.

Badkamer betegelen is een nauwkeurig werk!

Wat zijn de voordelen van je badkamer betegelen door TZS Bouwgroep

Zoals al eerder gezegd; tegelen is precisie werk. Het vergt meer tijd en kunde dan je misschien vooraf verwacht. Laat daarom het betegelen van je badkamer, over aan de vakmannen van de TZS Bouwgroep. Zij zorgen voor een goede efficiënte planning, correcte en snelle plaatsing van de tegels zodat je weer snel gebruik kan maken van je badkamer.

De TZS Bouwgroep geeft jou vrijblijvend advies en werkt door heel Nederland. Zo is er altijd een ervaren tegelzetter bij jou in de buurt!